Network Fuel Card

Sluiten

Network Fuel Card

Close
Vraag een offerte aan Tankstation Locator

U en uw medewerkers zijn veel onderweg? En u zoekt het beste en meest comfortabele tankstationnetwerk?

Altijd tankstation in de buurt
  • Network Fuel Card geeft u en uw medewerkers toegang tot het grootste premium tankstationnetwerk.
  • In 2019 kan u met de Network Fuel Card terecht bij de in totaal 1.510 stations van Shell, Esso, Q8, Lukoil en DATS 24 in België en meer dan 22.000 tankstations in Europa.
  • NIEUW: de Network Fuel App bespaart u tijd op uw weg naar succes. Onze app leidt u eenvoudig naar het meest nabije tankstation, waar u ook bent.

Waarom zou u beroep doen op onze diensten als u ook elders kunt tanken?

Wij hebben 4 merken geselecteerd die bekend staan om de kwaliteit van hun service en brandstoffen. Bij Shell, Esso, Total en Q8 kunt u steeds rekenen op een gegarandeerde premium service, 24 uur op 24.

Waarom zou u betalen voor diensten die u overbodig vindt voor uw medewerkers?

Onze diensten hebben het voordeel dat u ze à la carte kunt uitkiezen. U beslist dus welke opties handig zijn voor uw medewerkers. En omdat er geen opzegvergoeding of contracttermijn is, heeft u totale vrijheid.

Hoe behandelt ons netwerk verlies, diefstal of fraude?

Onze tankstations staan onder permanent toezicht, zelfs alle kaarttransacties. In geval van diefstal of misbruik kan een kaart onmiddellijk worden geblokkeerd.

Heeft de Network Fuel Card nog andere voordelen?

Onze tankkaart bespaart u geld. Kwaliteitsvolle brandstoffen sparen de filters, doen de onderhoudskosten dalen, verbeteren de prestaties van uw wagens en verlengen de levensduur van uw vloot.

Bovendien is de kaart polyvalent. Uw bestuurders kunnen hem gebruiken om te betalen voor smeermiddelen, autoproducten zoals ruitenreiniger, of zelfs wegentol.

Bent u het beu om aan het einde van het jaar bonnetjes en facturen te moeten tellen?

Wij maken u het leven makkelijk! U ontvangt één enkele btw-factuur, goedgekeurd door de fiscale autoriteiten, die alle transacties samenvat.

Bent u het beu dat uw medewerkers tijd verliezen om een tankstation te zoeken?

Bovenop een ruime dekking in heel Europa, genieten uw medewerkers ook van onze praktische tool "Tankstation Locator". Zo vinden ze snel de kortste weg naar het meest nabij gelegen tankstation.

Testimonials

Wij zijn er voor u

De Network Fuel Card levert al 20 jaar diensten aan bedrijven zoals het uwe. In de loop van die periode is ons netwerk onophoudelijk gegroeid om heel België en zelfs Europa te dekken. Met overal eenzelfde hoogstaande kwaliteit, waar de kaarthouder zich ook bevindt.

Tot 2012 was de Network Fuel Card, ook bekend onder de naam "NTC" en nu onder de naam "NFC", een exclusieve kaart voor Belgische leasingbedrijven en hun klanten. Maar nu niet meer! Elk Belgisch fleetbedrijf kan onze kaart nu gebruiken, of u auto’s leaset of niet, ongeacht de grootte van uw wagenpark.

Vraag de Network Fuel card nu aan voor uw medewerkers